Alakformáló fitness masszázsöv

Cikkszám: GYVMA

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 15.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

A Vivamax SlimmingPro masszázsövvel megerőltetés nélkül bírhatja munkára izmait. A speciális, két motoros oszcilláló masszázstechnika összehúzódásra és elernyedésre készteti az izmokat, a thermo masszázs pedig segíti a lerakódott zsírszövetek mobilizálását, így az öv rendszeres használata hatékony segítséget nyújthat a  fogyásban és testsúlycsökkentésben is!

 masszázsöv

  • · 7 választható edzésprogram
  • · 9 fokozatú intenzitás szabályzó
  • · Nagy erősségű masszázs
  • · Intenzív hőterápia
  • · Elliptikus vibráció
  • · Távirányítóval egyszerűen kezelhető

 Szeretnénk tájékoztatni vásárlóinkat, hogy a masszázsöv dobozán jelzett 10 intenzitás fokozatból csak 9 érhető el!


Műszaki adatok:

Bemeneti feszültség: 240V

Frekvencia: 50-60Hz

Kimeneti feszültség: DC/24V/2.0A

Teljesítmény: 45W

Maximális hőmérséklet: 65°C

Letöltés:

Használati útmutató

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×