Hőterápiás derékkezelő

Cikkszám: GYDA7

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 14.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

Hőterápiás deréköv

A hőterápiás deréköv tökéletes kombinációja a neoprén derékövnek és az elektromos melegítőnek, ezáltal egy készülékben ötvözi a technológiai előnyöket, a speciális kialakítást mindazért, hogy Önnek a lehető legmagasabb szintű kényelmet nyújtsa. A hőterápia segít a fizikai fáradtság során felmerülő izom-merevség oldásában, segíthet az ízületi fájdalmak enyhítésében.

Termékjellemzők

-    Hálózatról tölthető lítium akkumulátor
-    Gyors felmelegedés
-    Anatómiai kialakítás
-    Neoprén anyagból
-    1,5 órás működési idő 
-    Elasztikus, tépőzáras rögzítő pántok
-    Egy méretben

Műszaki adatok

-    Termékkód: GYDA7
-    Feszültség: 3,7V
-    Teljesítmény: 1300 mAh
-    Minőségi osztály: I osztály

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.
Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×