Talpbetét felnőtt 35-ös mérettől bőr vagy polifoam anyagból

Cikkszám: GYVTPF

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 9.490 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

Kizárólag a Sugárban található mintaboltunkban van lehetőség az egyedi talpbetét készítésre! 

A termék egészségpénztár számlára is megvásárolható!

Egyedi talpbetét az Ön talpához igazítva!

Podiart egyedi talpbetét: Podiart számítógépes talpvizsgálat alapján egyedileg tervezett
és kézzel gyártott Podiart talpbetét" 2013-ban MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS lett.

A bőr betét természetes anyagokból készül. Az alaplap préselt kéregalapanyag, a betétet felépítő modulok gumiból készülnek és a fedőréteg krómcserzett sertésbőr. Leginkább az a vásárló rendeli, aki vékonyabbat szeretne, ill. nem izzadékony a lába.

A polifoam pedig egy puha, szintetikus anyag, ami könnyen tisztítható (egy szappanos nedves szivaccsal), és azoknak szoktuk ajánlani, akiknek izzadékony a lába, ill. sportoláshoz is ez ajánlott.
A fent említetteken kívül két speciálisnak nevezhető betét típus is választható: a biobőr és a noene anyag.

A boltokban számtalan, jobb és kevésbé hatékony talpbetétet lehet vásárolni, de honnan tudhatjuk, hogy melyik a legjobb számunkra? Az igazi azonban az lenne, ha találnánk végre egy olyan talpbetétet, ami kifejezetten a mi lábunkhoz igazodik!

Egy speciális készülék segítségével lefényképezzük a talpát. Ennek segítségével, olyan betétet tudunk Önnek készíttetni ami igazodik az Ön talpához. 

Az egyedi talpbetét készítés során szabadalommal védett eljárásában a talp nyomását optikai módszerrel vizsgáljuk. Ha valaki mezítelen lábbal egy üveglapra áll, akkor az üveglap másik oldalán a nyomásviszonyokat hűen tükröző rajzolat keletkezik. Ez a rajzolat, mint nyomásponti térkép az alapja a számítógépes talpvizsgálatnak. A kóros nyomásponti elrendezés láb problémaként fogható fel, és minden láb betegséghez jellegzetes talpi kép tartozik.

A Podiart talpbetét kezelés célja ennek a hibás nyomásponti elrendezésnek a korrekciója, a megbomlott statikai egyensúly helyreállítása. Dr. Kökényesi Imre szabadalma alapján, a talpkép felvétele után képzett szakemberek tervezik meg az adott lábnak megfelelő betét térképét. Ennek alapján készül az egyedi talpbetét. A talpbetét puha, természetes anyagokból készül, nem allergizál, kényelmes. A láb korrekcióját fájdalom nélkül biztosítja, ezért szinte mindenki panasz és mellékhatás nélkül viselni tudja.


Anyaga: bőr, vagy polifoam

Elkészülési idő: 2 hét

Évente érdemes új felvételt készíttetni, így össze tudjuk hasonlítani a korábbi felvétellel, hogy történt-e változás a két kép között.

  • A talpbetét ára: 8.000.- Ft (35-ös mérettől)
  • Utánrendelési ára: 7.000.-Ft (35-ös mérettől, ha már volt betétje)
  • A talpbetét ára: 7.000.-Ft (35-ös méretig)
  • Utánrendelési ára: 6.000.- Ft (35-ös méretig)

A talpbetét két hét alatt készül el. Lehetőség van 3 munkanapos elkészülési határidőre, ennek plusz költsége 1500.- Ft.

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Részletes keresés

  -  

×