Talpbetét felnőtt 35-ös mérettől Noene bőrből

Cikkszám: GYVTPN

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 14.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

Kizárólag a Sugárban található mintaboltunkban van lehetőség az egyedi talpbetét készítésre! 

A termék egészségpénztár számlára is megvásárolható!

Egyedi talpbetét az Ön talpához igazítva!

Podiart egyedi talpbetét: Podiart számítógépes talpvizsgálat alapján egyedileg tervezett
és kézzel gyártott Podiart talpbetét" 2013-ban MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS lett.

A noene anyag tulajdonságai:
A talpbetét alapanyaga a noene. A fedő réteg lehet polifoam, de lehet bőr is. Alap esetben polifoam réteggel fedjük.
A NOENE vibráció-elnyelő, rugalmas anyag, amely kristály mikro-cellákból áll. Ez egy kivételes képességű ütközéselnyelő anyag, amely szinte teljes mértékben képes semlegesíteni a láb-cipő-talaj érintkezése során keletkező ütközés visszaható káros energiáját. Innovatív anyag: bár a gumik családjába tartozik, azoktól számos fontos tulajdonságban eltér. A NOENE talpbetét kényelmes és kellemes járást, futást enged, a visszaható ütések ereje gyakorlatilag érzékelhetetlen. Vastagsága 2 mm. Sportolóknak ajánljuk.


A boltokban számtalan, jobb és kevésbé hatékony talpbetétet lehet vásárolni, de honnan tudhatjuk, hogy melyik a legjobb számunkra? Az igazi azonban az lenne,ha találnánk végre egy olyan talpbetétet, ami kifejezetten a mi lábunkhoz igazodik!

Egy speciális készülék segítségével lefényképezzük a talpát. Ennek segítségével, olyan betétet tudunk Önnek készíttetni ami igazodik az Ön talpához.

Az egyedi talpbetét készítés során szabadalommal védett eljárásában a talp nyomását optikai módszerrel vizsgáljuk. Ha valaki mezítelen lábbal egy üveglapra áll, akkor az üveglap másik oldalán a nyomásviszonyokat hűen tükröző rajzolat keletkezik. Ez a rajzolat, mint nyomásponti térkép az alapja a számítógépes talpvizsgálatnak. A kóros nyomásponti elrendezés láb problémaként fogható fel, és minden láb betegséghez jellegzetes talpi kép tartozik.

A Podiart talpbetét kezelés célja ennek a hibás nyomásponti elrendezésnek a korrekciója, a megbomlott statikai egyensúly helyreállítása. Dr. Kökényesi Imre szabadalma alapján, a talpkép felvétele után képzett szakemberek tervezik meg az adott lábnak megfelelő betét térképét. Ennek alapján készül az egyedi talpbetét. A talpbetét puha, természetes anyagokból készül, nem allergizál, kényelmes. A láb korrekcióját fájdalom nélkül biztosítja, ezért szinte mindenki panasz és mellékhatás nélkül viselni tudja.


Elkészülési idő: 2 hét

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Részletes keresés

  -  

×