Jade masszázságy OUTLET

Cikkszám: GYVM5OUT

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 299.990 Ft
Akciós ár: 134.990 Ft  2019.06.12 - 2020.01.31-ig.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

A készlet erejéig!

A csomagolás szállítás során sérült, a termék ép és sértetlen.

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

A távol-keleti népek hite szerint a jade kő rezgése megegyezik az egészséges emberi szervezet rezgésével, így ha megbetegszünk, a jade kövek jótékony energiával töltik fel testünket, ezzel segítve a szervezet vitalitásának visszanyerését. A masszázs olyan relaxációs technika, mely a test fizikai átmozgatásával idegeinkre és a lelki problémákra is jótékony hatással van. A masszázs által átmozgatott izmokban javulhat a vérkeringés, ezáltal lazul az izomzat, a szervezet felélénkülhet.

Fontos továbbá a gerinc és a mellette található izmok stimulálása, hiszen a gerincoszlopban található gerincvelő a központi idegrendszer létfontosságú része. A masszázzsal tehát ezeket is élénkíthetjük, így mind fizikailag, mind lelkileg feltöltődhetünk.


A Vivamax jade köves thermo masszázs ágy masszírozási technikája rendkívül hatékony: beépített görgői a gerinc mentén csúsznak fel-le, így jótékony hatással lehetnek az idegpályákra, lelki relaxációnkra. Mindezek mellett a stresszoldásban is fontos szerepet tölthetnek be. Az alsótest masszírozását a lábrész görgői végzik, melyek mozgását a felső résztől függetlenül irányíthatjuk. A jade kövek fénnyel való felmelegítésének köszönhetően az ágy hőterápiát is lehetővé tesz, mely serkenti a vér hajszálerekben való körforgását. Az ágy fizikai és lelki energiáinkat egyesítve emelheti a szervezet rezgésszintjét, javítva ezzel közérzetünket és segítve egészségérzetünk megőrzését.

Termékjellemzők:

- A felsőtestet és a lábrészt masszírozó egység külön irányítható
- A jade kőből álló görgők 25°C - 70°C között melegíthetőek fel
- Görgőirány változtatás kézi vezérléssel
- 5 automata program: a görgők mozgásirányát az ágy magától változtatja
- Két, külön felmelegíthető kézi thermopanel 5 és 11 db jade kővel
- Szemléletes távirányító, minden egység hőfokát külön jelzi
- Az ágy terhelhetősége: max 150kg
- Az ágy méretei: 198 x 75 x 51 cm

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×