Dinamikus szék és fitness labda, gyermek háttámlával OUTLET

Cikkszám: GYFLGYTOUT

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 21.990 Ft
Akciós ár: 9.990 Ft  2019.06.14 - 2020.01.31-ig.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

A készlet erejéig!

A csomagolás szállítás során sérült, a termék ép és sértetlen.

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ

Amennyiben kérdése merülne fel az OUTLET termékkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Görgős fitness labda gyermekeknek

Miért válasszon megfelelő széket?

Az átlagember hosszú órákat dolgozik ülve. Szenved a derék illetve a hátfájdalomtól, amit a rossz testtartás okoz. Idővel a hátizmok meggyengülnek és a túlterhelt gerinc maghajlásra kényszerül vagy ezen túlmenően egyéb panaszokat okoz, pl. derék és hát fájdalmat is kiválthat.
Orvosi tanulmányok kimutatták egy átlagember 10-12 perc normál széken történő ülés után fáradtságot érez a gerincében, ez a jelenség arra készteti, hogy rossz pozícióba dőljön, vagy teljesen dőljön hátra a széken. Ha fáradtságot érzünk, a gerincünkben hajlamosak vagyunk pihentetni, mert a helyez pozíció fenntartása nehéz lenne.  Mivel nem vagyunk képesek a saját testsúlyunk megtartására, a gerincre hárul ez a szerep, mint utolsó erőforrásra, problémák keletkeznek, az izom mellett a gerinc kritikus állapotba kerül, ha neki kell fenntartani a helyes pozíciót.


Hogyan segít a fitness labda visszaszorítani a gerinc patológiai elváltozásait?


Azoknak, akik mindennap hosszú órákat töltenek el ülő testhelyzetben, nagyon fontos hogy hátuknak és derekuknak egészséges széket válasszanak.  A görgős fitness labda segít minimalizálni a hátunkban és a derekunkban a hosszan tartó ülés hatására kialakuló kóros elváltozásokat.  Amikor tornázunk a kulcsfontosságú izmainkat edzük, és nem azokat az izmokat, amelyek a gerinc mentén helyezkednek.  Ha ezeket az izmokat sikerrel stimuláljuk és helyes testtartással tudunk ülni, már sokat tettünk  gerincünk egészsége érdekében.
Ezt nem tudjuk normál irodai székekkel elérni, de a fitness labda alkalmas erre. A fitness labda a testet és a gravitációt állandó kölcsönhatásban tartja. Ez ösztönzi a gerinc melletti izmokat arra, hogy fenntartsák a helyes ülőpozíciót és segítsenek a súly elosztásában. Így elkerülhető a gerinc deformálódása illetve a porckorongok szükségtelen nyomása. Mindezeken túl a fitness labda használata hatékonyan erősíti a hát-, has- és derékizomzatot, ami hozzájárul a kóros gerinc elváltozások megelőzéséhez.A labda mérete 38 cm.

A görgők fékezhetőek.

 

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×