Ultrahangos párásító készülék (Vivamax)

Cikkszám: GYVH33

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 9.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

Ultrahangos párásító készülék
GYVH33

A párologtató segít szobájának levegő minőségét a megfelelő szinten tartani. Az optimális páratartalmú levegőben a nyálkahártya irritációjának veszélye jelentősen lecsökken. A készülék ultrahangos technológiájának köszönhetően a vizet rendkívül finom, 1-5 mikron nagyságú részecskékké alakítja és a vízpárát a levegőbe juttatja, hogy ezáltal biztosítsa otthonában az ideális páraszintet. 

Termékjellemzők

Éjszakai fény funkció
Cserélhető vízszűrőbetét
2,4 literes víztartály
Szabályozható intenzitás

Műszaki adatok

Terméknév:

Vivamax ultrahangos párásító

Termékkód:

GYVH33

Feszültség:

220 - 240V

Frekvencia:

50Hz

Teljesítmény:

25 W

Tartály kapacitás:

2,4 l

Párakibocsátás:

maximum 250 ml/h

Súly:

770 g

Zajszint:

<35dB

Készülék mérete:

290*200*200 mm

Működési környezet:

5 - 40 és < 80%-os relatív páratartalom alatt

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Részletes keresés

  -  

×