Sport&Fit (VivaFit)

Cikkszám: GYVFSFI4445

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 2.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

Sport&Fit sport talpbetét

VivaFit lábápoló termékcsalád: A mosolygós lábakért!

  • Könnyedén cserélhető, különböző keménységű párnákkal
  • Sportoláshoz és mindennapi használatra egyaránt
  • Kiváló légáteresztés
  • Kényelmes lábágy erős alátámasztással

Termékleírás:
Különböző keménységű EVA anyagból készült talpbetét kényelmes lábággyal. Az eltérő keménységű párnák az aktuális igényeknek megfelelő kényelmet biztosítanak és könnyedén átcserélhetők. A kék párna keményebb, így sportoláshoz és extrémebb igénybevételhez ajánlott, még a piros átlagos igénybevételhez, mindennapi használatra. A lábujjaknál kialakított perforáció segíti a láb szellőzöttségét, lábágya pedig erős alátámasztást ad. A talpbetét 30°C-on mosható.

Elérhető méretek: 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×