Gel&Heel vékony sarokemelő

Cikkszám: GYVFGHN női

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

Terméknév: Gel&Heel vékony sarokemelő

VivaFit lábápoló termékcsalád: A mosolygós lábakért!

  • Láthatatlan kényelem
  • Tökéletes tehermentesítés
  • Puha gél anyagból
  • Női és férfi változatban

Termékleírás:

A Gel&Heel vékony sarokemelő párna puha gél anyagból készült, amely minden lépésnél tehermentesíti a gerincoszlopot, a hátat és az ízületeket, ezáltal csökkenti a sarokra eső terhelés okozta fájdalmakat.

Használata: Távolítsa el a hátoldalról a fóliát és helyezze a cipő sarok részére. Öntapadós és újra kivehető. Ha már nem tapad megfelelően, vízzel öblítse le. Minden cipőben jól illeszkedik. 30°C-on mosható.

Női és férfi változatban egyaránt elérhető:

női: GYVFGHN

férfi: GYVFGHF

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×