Hajszárító

Cikkszám: GYDA10

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 9.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

Professzionális hajszárító

A DAGA Flexy Heat Care professzionális hajszárító magas, 2400W teljesítményének köszönhetően rendkívül hatékonyan és gyorsan szárít, levehető légáramszűkítője pedig segít abban, hogy a levegőt koncentráltan egy helyre irányítsa és precízebb formázást, a diffúzor pedig természetes hajszárítást tegyen lehetővé. További előnye, hogy ion technológiával van ellátva, amelynek hatására a haj megtartja eredeti nedvességtartalmát, a negatív ionok eredményezte hidratáció pedig javítja a haj állapotát és regeneráló hatású, a fésülést pedig lágyabbá és könnyebbé teszi.

Termék jellemzők:

  • Teljesítmény: 2400W
  • Ionizáló funkció
  • Szabályozható szárítás erősség – 2 fokozat
  • Szabályozható szárítási hőfok - 3 fokozat
  • Hideglevegő fújó funkció
  • Akasztóhurok
  • Levehető szűrő – a könnyebb tisztítás érdekében
Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Részletes keresés

  -  

×