Asprojet Duo ablaktisztító

Cikkszám: GYDA24

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 13.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

A Daga Elektromos ablaktisztító kiválóan alkalmas nyílászárói megtakarítására, de akár a függönyre kanapéra lerakódott por eltakarításában is segítségére lehet. Kefe és szűkítő feje segítségével hozzáférhet a nehezen elérhető sarkokhoz is.

 Termékjellemzők

 Tartály kapacitás: 80 ml

  • Akár 35 perces működés egy feltöltéssel
  • Elfordítható lehúzó fej
  • Számos tartozék: permetező egység mikroszálas törlővel, szűkítő fej és kefe a nehezen elérhet helyekhez, és a függöny takarításához           
Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×