2 az 1-ben SMR masszírozó henger

Cikkszám: GYVF10

Elérhetetlen

Fogyasztói ár: 9.990 Ft

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 1 889 9080

 Kiváló ezköz piláteszhez, jógához, fittnesshez és gyógytornához.

Egy bordázott henger és egy sima felületü henger a hatákony SMR masszázs elérése érdekében!

Próbálja ki az SMR masszírozó hengert:

* izomláz enyhitésére

* izom és izületi problémák megelőzésére

* Az izmok nyújtásához, relaxálásához

* a vérkeringés fokozására

* a kötőszöveti lerakódások feloldásához

 

Használata gyors és hatékony megoldás az izomláz ellen, segíthet elkerülni az izomproblémákat, támogatja a kötőszöveti lerakódások feloldását.

A henger használata során az izompólyák, vagyis az izmot behálózó, összekötő, formáló, támasztó szövet masszírozása történik.

Fekete henger 100kg teherbírású

Zöld henger 150kg teherbírású

Megosztás:


Facebook Egyéb


 
Küldés


Házhozszállítás, áruátvétel

Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. A kiszállítást 3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések, lásd lejjebb)! Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!
Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, tájegységek szerinti bontásban és fix napokon.


Hasonló termékek

Részletes keresés

  -  

×