Vivamed Egészségtár Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

2017. április 25- május 2.

Fényben az egészség

A fényterápia jótékony hatása már régóta ismert, még is sokan szkeptikusak vele kapcsolatban. A klinikai vizsgálatok viszont azt bizonyítják, hogy használatával meggyorsítható a gyógyulási folyamat.

A legjobb vérnyomáscsökkentők a természetből

A magas vérnyomás sajnos világszerte népbetegség, léteznek azonban olyan élelmiszerek, amelyek bizonyítottan vérnyomáscsökkentő hatással bírnak. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő lábbelit?

A nap jelentős részét cipőben töltjük, ám nem mindegy, milyenben. Cipővásárlási tudnivalók mindenkinek, aki szeretné megőrizni lába egészségét!

Barangolás a fájdalmak birodalmában

A reuma szempontjából az ún. szabad gyökök központi szerepet játszanak. Ezek az anyagok kémiailag rendkívül reakcióképesek (reaktívak), és a szervezetünket alkotó biológiai struktúrákat, pl. a sejtmembránokat, az örökítő anyagot (DNS) vagy a zsírsavakat károsítják.

Egészségpénztári termékek

Vásárolja meg termékeinket egészségpénztári kártyára! Egyes termékeink immár a legtöbb egészségpénztárnál elszámolhatóak! Az egészségpénztárak listájáért, illetve a szükséges GYEMSZI engedély megtekintéséhez kérjük kattintson a „bővebben” gombra!

A magas vércukorszint veszélyei

Legnagyobb arányban a 45 év felettiek körében növekszik a diabétesz kialakulásának gyakorisága, ezért számukra kiemelten fontos a prevenció: a szervezet megfigyelése, a vércukorszint otthoni, rendszeres mérése és az orvosi szűrővizsgálatok!×