Ez a kép címe


 

Kedves Vásárlóink!

A Vivamed Egészségtár több, mint webáruház

Az internetes vásárlás egyre gyorsabb terjedése mellett még mindig sokan bizonytalanok, nem mernek interneten keresztül vásárolni. Nálunk nem csak internetes vásárlásra van lehetősége, mivel üzleteinkben személyesen is meggyőződhet termékeink, készülékeink minőségéről! A Vivamed Egészségtárakban valamennyi készülékünk kipróbálható és eladóink készséggel válaszolnak a személyes látogatás során felmerült kérdésekre is! Üzleteinket ide kattintva megtalálja:
- elérhetőségeink

Ha tehát bizonytalan és szeretné vásárlás előtt kézbe venni, kipróbálni termékeinket, látogassa meg üzleteink egyikét!

A termékek keresése, kiválasztása
Honlapunkon a termékeink közti keresést igyekeztünk megkönnyíteni termék- csoportonkénti bontással, illetve a honlap jobb felső sarkában található „keresés” opcióval. Válogasson kedvére termékeink között, az ezt követő vásárláshoz pedig egy kattintással tegye a kiválasztott terméket a kosárba!

A kosár
A kosár tartalmát a jobboldali mező jelzi. Ha bele szeretne nézni a kosarába, kattintson a "kosár tartalma" gombra. Itt láthatja az eddig Ön által kiválasztott termékeket és azok összértékét. Ha valóban ezeket a termékeket szeretné megrendelni az adott mennyiségben, akkor folytassa a megrendelést.

Megrendelés
Megrendelésnél adja meg pontos nevét, elérhetőségeit és válassza ki, hol szeretné átvenni a kiválasztott termékeket! Ha a megrendelőlapot kitöltötte, megkapja a rendelés végösszegét, ami már tartalmazza a kiszállítás költségét is (amennyiben házhozszállítást igényelt). Kérjük nézze át újra a megadott információkat és ha mindent rendben talál, erősítse meg rendelését!

Visszaigazolás
A megrendelése sikeres beérkezését automatikus válaszlevélben pár percen belül visszaigazoljuk Önnek. Kérjük ezt követően egy válasz e-mailben erősítse meg újra megrendelési szándékát!

Fizetés
A termék vételárának kiegyenlítése átvételkor, postai utánvétellel történik. Ügyeljen rá, hogy pontosan tüntesse fel a megrendeléskor megadott nevét, címét és telefonszámát.

Házhozszállítás, áruátvétel
Amennyiben személyes átvételt választ, természetesen nem számítunk fel postaköltséget!

A kisebb méretű termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége rendelésenként 990 forint. 15.000 forint feletti megrendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel! A kiszállítást 2-3 munkanapon belül vállaljuk (kivéve karácsonyi rendelések). Ezen termékeket üzleteinkben személyesen is átveheti. Ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy időpontra történő házhoz szállítást nem vállalunk! A rendelések feldolgozását követően a megrendelt termékeket partnerünk, a GLS elszállítja.

Három nagyméretű, helyszíni összeszerelést igénylő termékünk esetében (Jade köves masszázságy, Masszázsfotel, CrazyFit alakformáló fitness gépek) cégünk végzi a kiszállítást, összeszerelést és üzembe helyezést. Ennek együttes költsége termékenként 15.000 forint. Ezen termékek helyszíni átvételére üzleteinkben nincs mód! A kiszállítást ezen termékek esetében 10 munkanapon belül vállaljuk, előzetes telefonos egyeztetéssel.

Vivamax szerviz, jótállás
Készülékeinkre általánosságban egy év jótállás érvényes, azonban a 10.000 Ft bruttó vételár alatti termékeink többségére fél év szavatosságot vállalunk! Az ettől eltérő jótállási időket a termékeknél jelöljük! Cégünk saját szervizzel rendelkezik, ahol mind a garanciális, mind a garancián túli készülékek javíttathatók, utóbbiak önköltségen. Probléma esetén a terméket visszahozhatja üzleteinkbe, de fel is adhatja közvetlenül szervizünk címére! Kérjük mindkét esetben mellékelje a vásárláskor kitöltött jótállási jegyet, illetve blokkot!

Amennyiben kérdése van, kérjük keressen minket fenti elérhetőségeinken!

Szerviz címe, elérhetősége:
1118 Budapest, Villányi út 84.
Tel: +36-1/372-6126
Mobil:+36-30/9460-388
Nyitva tartás: hétfő, kedd és szerda

panaszkezeles@vivaldi.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket

×