Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk!

A Vivamed Egészségtár több, mint webáruház!
Amennyiben egészségmegőrző termékeket keres, webáruházunkban és üzleteinkben a legjobb helyen jár! Szakértő eladóink, sokéves szakmai tapasztalatunk, termékeink széles választéka és elérhető ára garancia arra, hogy sikerül megtalálni az Önnek legmegfelelőbb készülékeket!

Hogy biztos lehessen a választásban: üzleteinkben minden termék kipróbálható, így Ön nem vesz zsákbamacskát! Manapság a sok arctalan, kevésbé megbízható webáruház mellett üde kivételnek számítanak azok a kereskedések, akik évek óta megtalálhatók a piacon, rendezett háttérrel, jól működő üzletekkel és saját szervizhálózattal is rendelkeznek. Érdemes az ilyen webshopokat előnyben részesíteni, hogy vásárlást követően ne érje Önt kellemetlen meglepetés!

Első üzletünket még 2005-ben nyitottuk a budapesti Sugár üzletközpontban. Ezt az évek során újabb két üzlet követte, így napjainkban már három üzlettel (egyben webáruház átadópontok is) várjuk vásárlóinkat! Budapesti üzleteink mellett már Dunakeszin is megtalálhat minket. Dunakeszi üzletünk egészségmegőrző műszaki outletként (is) funkciónál. Ottani választékunkban számos népszerű termékünkhöz töredék áron juthat hozzá és a jó ár nem minden: outlet termékeinket értékhatártól függetlenül ingyenesen házhoz is szállítjuk! Aktuális outlet választékunkért kattintson ide:
http://www.vivamed.hu/termek-katalogus/Outlet-termekek/246/1Keresse fel személyesen is a Vivamed Egészségtárakat, mert így a kipróbálási lehetőség és szakszerű tanácsadás mellett pénzt is megtakaríthat, hiszen személyes átvételkor nem kell szállítási költséget fizetnie!


Mottónk: „Csak természetesen!”
Álláspontunk szerint az lenne a kívánatos, hogy a magunk és szeretteink egészségéről való gondoskodás ne a gyógyszer felírásával, hanem az egészségmegőrzés különféle eszközeinek igénybevételével- természetes módon, mellékhatások nélkül- kezdődjön.

Mert „a betegségek elleni harc leghatékonyabb fegyvere a megelőzés!’

Legyen Ön is törzsvásárlónk, értesüljön híreinkről, akcióinkról!
A Vivamed Egészségtár értékeli vásárlói hűségét, ezért regisztrált törzsvásárlóinknak 10% kedvezményt biztosítunk a mindenkori, nem akciós áraiból! Törzsvásárlói kártya kizárólag személyesen igényelhető üzleteinkben törzsvásárlói adatlap kitöltésével!

Érdemes feliratkozni internetes hírlevelünkre is, mert így havonta egyszer első kézből értesülhet akcióinkról, újdonságainkról! Feliratkozási szándékát kérjük jelezze az info@vivamed.hu e-mail címen!

2012-ben elkészült Facebook profilunk is, ahol napi rendszerességgel osztunk meg hasznos információkat azok között, akik "Kedvelik" oldalunkat! Lájkoljon minket az alábbi linre kattintva:

Céljaink, termékválasztékunk 
A különféle egészségmegőrző, wellness és szépségápoló termékekből álló – az iparágban elérhető legújabb innovációkat és az ősi, több ezer éves módszereket egyaránt tartalmazó – választékunkkal szeretnénk hozzájárulni a vásárlók életminőségének javításához! Fontos szempont, hogy mindezt megbízható minőségben és elérhető áron bocsáthassuk az Önök rendelkezésére! Célunk a termékeinket használók életminőségének javítása, jó közérzetük és komfortérzetük biztosítása, betegségmegelőzés, szépség és ápoltság elérése.

Márkáink közül kiemelkedik a megbízható minőséget megfizethető áron kínáló Vivamax, mely nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében. Vevőink – közérzetük javítása céljából - előszeretettel használják továbbá MPH mágneses termékeinket, valamint Jade mágneses ékszereinket is.

Szeretettel várjuk akár internetes, akár személyes megkeresését! Minden felmerülő kérdésben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Üzenet

×